УХост Понуди

BEGINNER

 • 500 MB RAID 10 веб простор
 • 50 GB месечен сообраќај
 • cPanel контролен панел
 • Неограничено Email сметки
 • Повеќе...

1090ден./г

Нарачај веднаш

Reseller

 • 15 GB RAID 10 веб простор
 • 200 GB месечен сообраќај
 • cPanel контролен панел
 • Неограничено хостинг акаунти
 • Повеќе...

830ден./м

Нарачај веднаш

Beginner VPS

 • 25 GB RAID 10 SAS HDD
 • 600 GB месечен сообраќај
 • 512 MB ECC RAM меморија
 • 512 MB виртуелен Swap
 • Повеќе...

990ден./м

Нарачај веднаш

Како сериозен провајдер во хостинг услугите УХост со помош на задоволните клиенти израсна во компанија што нуди конкретни, прифатливи и професионални решенија пред се ориентирани кон задоволување и исполнување на барањата на потребите на нашите клиенти. УХост е секогаш во чекор со најновите светски достигнувања кои донесуваат нови успеси, нови искуства поврзани со усовршување на нашите услуги како и зголемување на довербата на корисниците.

Да бидеме компанија која се стреми да обезбеди високо квалитетни услуги, да бидеме оригинални и единствени блиски во комунукацијата со нашите клиенти - тоа е нашата визија.

Во секој можен поглед се стремиме да ги исполниме барањата на потенцијалните клиенти, тука сме за сите клиенти во секој момент, односно 24 часа во денот, 7 дена во неделата и 365 дена во годината! Нашиот стручен тим е секогаш тука и ви стои на располагање. Секогаш сме тука да ви дадеме стручно мислење, да ви помогнеме при изборот на правото вистинско решение, да најдеме решение за вашите потреби и вашите барања.

Сигурноста на вашите податоци хостирани на нашите сервери е наш приоритет. За таа цел користеме најнапредна RAID 10 заштита и дополнително offline бекап на сите наши сервери. Вашите лични податоци се строго доверливи за нас, истите никогаш нема да бидат споделени со трети лица, јавно објавени или злоупотребени.

Развојот и професионалната работа на УХост започна во Февруари 2006 год. Од тогаш непрекинато функционираме и сме фокусирани кон постигнувања на инзвонреден квалитет во своето работење. За тоа можат да докажат големиот број на задоволни клиенти. Се стремиме да бидеме што е можно попрофесионални, поекспедитивни. Да ја зајакнеме позицијата како и нашиот успех и да ги исполниме очекувањата на корисниците.

 • Алексиќ Марко

  Брзина, стабилност и најважно посветеност на клинетите. Професионалани услуги со врвен квалитет. Само напред. (www.carniadesign.com)

 • Милан Пецов

  Хостингот на УХост ги надмина нашите очекувања, а нивната техничка поддршка ни овозможи брзо и лесно надминување на потенцијалните проблеми! Задоволни сме и ќе продолжиме со соработката. (www.tutoriali.com.mk)

 • дипл. инг. инф. Ѕвонко Николов

  Тимот е достапен 24 часа со поддршка, совети и секогаш навремена реакција. Нашиот сајт стабилно работи на новиот простор и одлично ги поднесува сите предизвици кои му ги поставуваат корисниците. УХост топло ги препорачувам. Само напред. (sandomasev.edu.mk)

 • Александар Богданоски

  УХост е една од најдобрите хостинг страни кои нудат добар и стабилен хостинг и добра поддршка за моите потрби. Затоа се одлучив за нив.

 • Бернард Дебси

  Задоволен сум од услугата. Страната е стабилна, домејнот беше регистриран во најбрзо време, а персоналот е секогаш подготвен за поддршка... Соработката со УХост е успешна и најсрдечно ги препорачувам... (moto-touring.mk)

Профили

http://twitter.com/urnebes


http://facebook.com/urnebes

Хостираат кај нас:

Verified by Visa and Mastercard